Știri locale pentru Salaj
ZALĂU ONLINE
Informații despre Zalau și jud. Salaj
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:
arkad_kicsi.jpg
Chevrolet va lansa un SUV mai mic decat Captiva peste doi ani
Lu 25 oct 2010 15:10:16 +0300


Chevrolet va lansa un SUV mai mic decat Captiva peste doi ani
Chevrolet va lansa cel mai probabil in 2012 un SUV compact ce va avea la baza platforma modelului Aveo ...

Chevrolet va lansa cel mai probabil in 2012 un SUV compact ce va avea la baza platforma modelului Aveo, scrie revista britanica Autocar, citand oficiali GM. Modelul va imprumuta tehnologii de la Opel Astra si Insignia, iar marca germana va primi si ea o versiune a SUV-ului compact. Chevrolet are in gama SUV-ul Captiva, lansat pe piata in 2007, iar corespondentul acestui model in gama Opel se numeste Antara.

Designul SUV-ului nu a fost inca finalizat, insa masina va fi produsa in Coreea si fi va lansata probabil in 2012, au declarat oficialii companiei la prezentarea unei machete a viitorului model. Va dispune de tractiune integrala, va folosi tehnologii utilizate pe Astra si Insignia, insa va fi construit pe baza unei versiuni alungite a platformei utilizate la Chevrolet Aveo.

Autocar scrie ca va exista si o versiune sub sigla Opel a micului SUV, insa subliniaza ca intre versiunea Opel si cea a Chevrolet vor fi diferente mult mai mari decat intre Antara si Captiva.

Marca Chevrolet a avut in primele noua luni o cota de 1,3% pe piata europeana, valoare similara cu cea de anul trecut. Chevrolet a mers bine in Romania, in primele noua luni inmatricularile urcand cu 13% pe o piata ce a scazut cu mai bine de 25%.


Sursa: Hotnews.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.zalon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti