Știri locale pentru Salaj
ZALĂU ONLINE
Informații despre Zalau și jud. Salaj
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:
arkad_kicsi.jpg
Saab a prezentat fotografii cu SUV-ul 9-4X, masina ajunge in toamna lui 2011 si in Europa
Ma 19 oct 2010 15:44:05 +0300


Saab 9-4X
​Saab, companie detinuta de olandezii de la Spyker, a prezentat fotografii si informatii despre noul SUV 9-4X ...

​Saab, companie detinuta de olandezii de la Spyker, a prezentat fotografii si informatii despre noul SUV 9-4X, model care va fi lansat in mai 2011 in SUA si cateva luni mai tarziu in Europa, scrie Automotive News. Masina va fi produsa la uzina General Motiors din Mexic si imprumuta platforma modelului Cadillac SRX. Vor fi disponibile motoare pe benzina de 265 CP, respectiv 300 CP.

Saab, aflata in reconstructie dupa ce anul trecut a fost aproape de lichidare cand General motors nu gasea cumparatori, vrea sa-si diversifice gama de modele, iar noul SUV se adreseaza in special pietei americane. 9-4X a fost dezvoltat cand Saab era inca parte a GM si utilizeaza paltforma folosita si la modelul Cadillac SRX, urmand sa fie construit in Mexic, la aceeasi uzina cu acesta.

Masina va fi disponibila in SUA cu motoarele de 3 litri, 265 CP si 2,8 litri, 300 CP, fiind ca posibil ca in Europa sa fie disponibile si motoare diesel sau chiar motoare pe benzina mai mici. Cu motorul pe benzina de 300 CP masina poate ajunge in 7,7 secunde de la 0, la 100 km/h.


Sursa: Hotnews.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.zalon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti