Știri locale pentru Salaj
ZALĂU ONLINE
Informații despre Zalau și jud. Salaj
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:
arkad_kicsi.jpg
Succesul Daciei ar putea pune probleme nemtilor de la Volkswagen
Lu 11 oct 2010 11:03:51 +0300


Succesul Daciei ar putea pune probleme nemtilor de la Volkswagen
Deși pare de necrezut, producătorii germani de mașini încep să fie îngrijorați de succesul Daciei, care a reușit în câțiva ani să le ia din clienți.

Deși pare de necrezut, producătorii germani de mașini încep să fie îngrijorați de succesul Daciei, care a reușit în câțiva ani să le ia din clienți. Astfel, cei de la Volkswagen sunt tot mai neliniștiți de faptul că Dacia este preferată în locul Skodei.

Dacă până acum, Skoda era cumpărată de clientul german care nu-și permitea un Volkswagen, acum și Skoda a început să fie considerată scumpă, motiv pentru care Dacia atrage din ce în ce mai mulți cumpărători, care altădată ar fi preferat o mașină cu motor german, se arată într-un material apărut în Die Presse.

"Nu putem să facem față provocării Dacia cu actualul portofoliu al VW", a declarat Christian Klinger, manager de vânzări la compania germană, citat de publicația Die Presse, care precizează că se crede că Dacia este un amestec de plastic ieftin și piese vechi de Renault.

Niciun brand din grupul VW nu are puterea să oprească succesul Dacia, pe segmentul low-cost, iar dacă această creștere va continua, Dacia va pune probleme companiei de la Wolfsburg, se mai arată în materialul Die Presse.

Unul dintre motivele care fac ca Dacia să aibă un preț atât de mic sunt salariile mici de la uzina de la Pitești, în timp ce salariile de la uzinele Cehia sunt mai mari, ceea ce face ca prețul Skoda să fie din start mai mare și mai neatractiv epntru clienții, tot mai orientați către prețuri mici.

În al doilea rând, filosofia VW este de avea cât mai multe dotări pe modelele standard, în timp ce Dacia alege, pentru a menține prețul scăzut, să fie săracă în dotări.

Astfel, oficialul VW observă faptul că majoritatea celor care își cumpără o Dacie, nu cumpără modelul standard, ci mai dau 3.000 sau 4.000 de euro pentru dotări, ceea ce duce la concluzia conform căreia clientul de Dacia "are mai mulți bani decât se crede".

Nemților le place Duster. De ce?
Aproape 100.000 de oameni din toată lumea au comandat un Duster
Skoda lansează un model anti-Dacia Logan


Sursa: Capital.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.zalon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti