Știri locale pentru Salaj
ZALĂU ONLINE
Informații despre Zalau și jud. Salaj
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:
arkad_kicsi.jpg
Taxa auto ar putea fi modificata din nou: Stiri Auto
Jo 29 apr 2010 08:30:06 +0300


Taxa auto ar putea fi modificata din nou: Stiri Auto
Guvernul a decis miercuri constituirea unui grup de lucru interministerial care să analizeze eventuale modificări

Guvernul a decis miercuri constituirea unui grup de lucru interministerial care să analizeze eventuale modificări la taxa de poluare auto, a anunțat purtătorul de cuvânt al Executivului, Ioana Muntean.


Reprezentanții Executivului au declarat marți la conferința Mediafax Talks About Auto Industry, că Guvernul va anunța până la sfârșitul lunii iunie dacă și cum anume va fi schimbat modul de calcul al taxei auto, eventuala modificare urmând să fie valabilă de la începutul anului 2011.
Premierul Emil Boc a precizat totodată că situația taxei auto va fi analizată de un grup interministerial în parteneriat cu mediul de afaceri din sector.
Fostul ministru al Mediului Nicolae Nemirschi anunța, anul trecut, că autoritățile intenționau să introducă din 2010, în locul taxei de poluare, un impozit calculat în funcție de gradul de poluare, pe principiul "poluatorul plătește".
Taxa auto a fost introdusă de Guvern în luna aprilie 2008, fiind calculată în funcție de datele tehnice ale fiecărei mașini în parte, pe baza capacității cilindrice și emisiilor de dioxid de carbon.


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.zalon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti