Știri locale pentru Salaj
ZALĂU ONLINE
Informații despre Zalau și jud. Salaj
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:
arkad_kicsi.jpg
Una din trei Dacii vandute la export este un Duster
Jo 28 oct 2010 10:04:47 +0300


Dacia Duster
Totodată, este pentru prima dată când cel mai bine vândut model Dacia este unul care are un preț de peste 10.000 de euro ...

Totodată, este pentru prima dată când cel mai bine vândut model Dacia este unul care are un preț de peste 10.000 de euro, în condițiile în care marca autohtonă a fost relansată în 2004 sub conceptul de "mașina de 5.000 de euro".
"Luna septembrie nu este o excepție în ceea ce privește producția SUV-ului Duster. Aceasta este tendința în momentul de față. Uzina Dacia este concepută pentru a satisface cerințele pieței, iar acum cererea este pentru Duster", a spus Constantin Stroe, vicepreședintele Automobile Dacia.

Producția SUV-ului a atins luna trecută nivelul de 11.800 de unități, peste 80% fiind exportate. În același timp, peste 60% din producția Duster reprezintă versiunea de top, de peste 15.000 de euro. În total, anul acesta la Mioveni s-au asamblat aproape 50.000 de SUV-uri, din care aproximativ 80% au mers la export.


Sursa: Bihoreanul.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.zalon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti