Știri locale pentru Salaj
ZALĂU ONLINE
Informații despre Zalau și jud. Salaj
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:
arkad_kicsi.jpg
Autoritatile declara mobilizarea pentru a opri haosul din oras - Stiri Bucuresti
Mi 10 sep 2008 13:27:37 +0300


Stiri Bucuresti - Oprescu vrea sa incheie epoca bunului plac si sa construiasca autostrada suspendata.

» Oprescu vrea sa incheie epoca bunului plac si sa construiasca autostrada suspendata.

» Politistii le-au cerut soferilor sa nu mai blocheze centrul intersectiilor pentru a se fluidiza traficul.

» Peste 1.700 de agenti de ordine publica ii vor ajuta pe colegii de la Politia Rutiera.

Edilii din primaria capitalei si politistii vor sa puna capat haosului din oras si au anuntat ieri mobilizarea generala pentru a pune ordine in Bucuresti. Indiferent ca e vorba de aglomeratia din trafic si blocajele intalnite la tot pasul sau de dezastrul urbanistic, autoritatile spun ca vor face ordine. Politistii vor scoate pe strazi 1.700 de agenti de la ordine publica si le-au cerut soferilor sa nu mai blocheze centrul intersectiilor, pentru a se evita ambuteiajele. Pe de alta parte, Oprescu i-a cerut noului arhitect-sef sa adopte masuri urbanistice adecvate, astfel incat viitoarele generatii sa se poata bucura de un oras deosebit.


Aproape 2.500 de politisti pe strazi
Politia Capitalei va scoate in strada, incepand cu 15 septembrie, aproape 2.500 de ofiteri, agenti de la Politia Rutiera si ordine publica, a caror misiune va fi reducerea ambuteiajelor.
Cei care intampina probleme in traficul aglomerat vor putea suna la numarul de telefon 9544. Politistii le-au cerut soferilor sa nu blocheze centrul intersectiilor si sa nu incalce regulile de circulatie.
Patrule formate din lucratori de la Politia Judiciara se vor afla in mijloacele de transport in comun pentru a asigura securitatea calatorilor, al caror numar va creste o data cu inceperea anului scolar.


Reguli lipsa
Primarul Oprescu vrea si el sa puna capat haosului din oras si sa incheie epoca bunului plac atat in trafic, cat si in urbanism. "Bucurestiul a trait 18 ani o dezvoltare dificila, haotica si controversata. Unii spun ca dezvoltarea era inerenta, dar ne aflam acum la finalul epocii bunului plac", a declarat Oprescu. Primarul i-a cerut noului arhitect-sef, Gh. Patrascu, sa adopte masuri urbanistice adecvate, astfel incat generatiile viitoare sa se poata bucura de arhitectura orasului, asa cum o faceau generatiile trecute, in urma cu 50 de ani. In ceea ce priveste traficul, Oprescu a anuntat ca pana la 15 septembrie se vor incheia lucrarile de reabilitare pe 15 santiere, ceea ce va permite fluidizarea circulatiei. Pe viitor, primarul vrea sa realizeze autostrada suspendata promisa in campania electorala, dar numai dupa o consultare a bucurestenilor.

» Artere blocate
Circulatia pe mai multe artere a fost ingreunata ieri dimineata din cauza ca s-au defectat semafoarele de pe Splaiul Independentei, Pache Protopopescu si 13 Septembrie. Aglomeratie mare a fost si in zonele Unirii, Universitate si Razoare. Primaria Capitalei are in derulare un proiect de instalare a semafoarelor inteligente, care sa permita fluidizarea traficului in peste 100 de mari intersectii, insa rezultatele se lasa asteptate.Sursa: Romanialibera.ro

Sponzorul Acestui Articol este TOTALnet Media Group
Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.zalon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti