Știri locale pentru Salaj
ZALĂU ONLINE
Informații despre Zalau și jud. Salaj
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:
arkad_kicsi.jpg
Biletul la premiera filmului Autobiografia lui Nicolae Ceausescu poate fi cumparat si cu bancnota comunista de 5 lei
Lu 25 oct 2010 15:43:08 +0300


Autobiografia lui Nicolae Ceausescu
Romanii care mai pastreaza in colectiile personale bancnote de 5 lei din perioada comunista le pot folosi pentru a intra la premiera ...

Romanii care mai pastreaza in colectiile personale bancnote de 5 lei din perioada comunista le pot folosi pentru a intra la premiera de gala a filmului "Autobiografia lui Nicolae Ceausescu", regizat de Andrei Ujica, care va avea loc joi, 28 octombrie, de la ora 18.00, la Sala Palatului, informeaza un comunicat de presa.

Cei care prezinta la intrare 5 lei din Republica Socialista Romania au acces la proiectia-eveniment a primului film despre dictatorul roman de dupa 1989.

Intrarea este deschisa publicului. Elevii si studentii au acces gratuit la proiectie.

Decupat din peste 1000 de ore de imagini de la Arhiva Nationala de Filme si Televiziunea Romana, filmul acopera 25 de ani din viata lui Nicolae Ceausescu, de la instalarea sa la putere, in 1965, pana la prabusirea din 1989.

"Autobiografia lui Nicolae Ceausescu" incheie o trilogie despre comunism din care fac parte "Videograme dintr-o revolutie", realizata de Andrei Ujica in colaborare cu Harun Farocki (1992), si "Out of the Present" (1995).


Sursa: Hotnews.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.zalon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti