Știri locale pentru Salaj
ZALĂU ONLINE
Informații despre Zalau și jud. Salaj
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:
arkad_kicsi.jpg
Cine vrea un Hand Job
Vi 29 oct 2010 14:34:29 +0300


Cine vrea un Hand Job
Comediile americane despre sex au avut în mare parte eroi de gen masculin, care au avut mare succes în producții ...

Comediile americane despre sex au avut în mare parte eroi de gen masculin, care au avut mare succes în producții ca American Pie sau Superbad. Scenarista Maggie Carey vrea să încline balanța spre partea feminină a descoperirilor amoroase cu The Hand Job.

Scenariul ei, inclus pe lista producțiilor interesante ce nu au văzut încă lumina ecranului, a fost susținut și citit în direct la Festivalul de Film din Austin, Texas, de o serie de 15 actori, printre care Jessica Alba și cei doi foști Spy Kids, Alexa Vega și Daryl Sabara. Redactorii de la Cinematical au fost prezenți la eveniment și tot ei au comunicat știrea.

Actrița Aubrey Plaza, care a dat glas chiar rolului principal al posibilului film, a declarat că este gata să joace rolul adolescentei absolvente de liceu, care decide că trebuie să aibă parte de mult mai multe experiențe sexuale înainte de a merge la facultate. Plaza a jucat în filmul de anul trecut al lui Jude Apatow, Funny People, și în serialul NBC, Parks and Recreation. A mai avut de asemenea o scurtă apariție în Scott Pilgrim vs. the World.

Cum eroina filmului a fost găsită deja, iar o parte din actorii prezenți la citirea scenariului ar fi dispuși să accepte un rol în The Hand Job, comedia lui Maggie Carey are nevoie acum doar de un producător dispus să investească în ea și, bineînțeles, de un regizor care să justifice, în final, investiția.


Sursa: Cinemagia.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.zalon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti