Știri locale pentru Salaj
ZALĂU ONLINE
Informații despre Zalau și jud. Salaj
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:
arkad_kicsi.jpg
James Franco si Anne Hathaway vor in Alien
Mi 20 oct 2010 15:25:54 +0300


James Franco
Mult așteptatul prequel Alien al lui Ridley Scott are deja în vizor câteva actrițe de calibru pentru rolul principal ...

Mult așteptatul prequel Alien al lui Ridley Scott are deja în vizor câteva actrițe de calibru pentru rolul principal, în capul listei aflându-se Natalie Portman și Noomi Rapace, urmate de Carey Mulligan și Abbie Cornish. Nu cu mult timp în urmă, și starul din Prince of Persia, Gemma Arterton era curtată de Scott pentru rol. Bloody Disgustig anunță acum alte două nume interesate să se alăture horror-ului SF, Anne Hathaway și James Franco.

Nu încape îndoială ca atât starul din Diavolul se îmbracă de la Prada, cât și cel din Pineapple Express sunt mai mult decât calificați pentru a juca în blockbusterul Alien, ambii fiind obișnuiți cu filmele cu buget mare. Hathaway a fost White Queen în Alice în Țara Minunilor, filmul de anul acesta al lui Tim Burton, dar a jucat și în comedia de acțiune Scăpați de Smart, din 2008. James Franco, cunoscut și din vechile filme Spider-Man, a terminat vara aceasta filmările la Rise of the Apes, și va putea fi văzut într-o performanță demnă de Oscar în 127 Hours, filmul lui Danny Boyle ce va avea premiera românească pe 18 mai 2011.

Nu se știe încă ce rol ar putea avea Franco în scenariul noului film Alien, ce aparține lui Damon Lindelof (LOST). Se pare că Fox și Ridley Scott sunt gata să dea rolul principal unui actor, în caz că nici una dintre actrițe vizate până acum nu va dori să ia parte la proiect.


Sursa: Cinemagia.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.zalon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti