Știri locale pentru Salaj
ZALĂU ONLINE
Informații despre Zalau și jud. Salaj
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:
arkad_kicsi.jpg
Jessica Alba, de la Sin City si Machete la spionaj pentru copii
Jo 09 sep 2010 13:49:40 +0300


Jessica Alba
Jessica Alba

În urma negocierilor din august, Jessica Alba a semnat cu The Dimension contractul pentru apariția sa în al patrulea film al francizei ce a strâns 360 de milioane de dolari pe plan mondial, scrie HollywoodNews.

Robert Rodriguez vrea să continue seria, în ciuda faptului că cei doi copii ai cuplului din Spy Kids nu mai sunt chiar copii. Alexa Vega și Daryl Sabara, care i-au jucat pe cei doi adolescenți ai filmelor anterioare au 22, respectiv 18 ani.

În Spy Kids 4, Alba joacă rolul unui spion retras care a fost reactivat. În rolul soțului, un reporter de investigații ceva mai tocilar, a fost distribuit Joel McHale (cunoscut drept gazdă a emisiunii The Soup).

alba_03.jpg

Jessica AlbaRolurile celor doi copii vor fi jucate de alți actori, însă e posibil ca Vega și Sabara să apară totusi în roluri secundare. Este și cazul lui Banderas, tatăl celori doi în filmele anterioare. Cel care ia locul lui Banderas este un actor in accensiune. McHale a jucat in filmul lui Steve Soderbergh, The Informant, iar de curând a terminat filmările la What’s Your Number cu Anna Farris și The Big Year, alături de Steve Martin.

Compania producătoare intenționează să lanseze noul Spy Kids in august 2011.


Sursa: Cinemagia.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.zalon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti