Știri locale pentru Salaj
ZALĂU ONLINE
Informații despre Zalau și jud. Salaj
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:
arkad_kicsi.jpg
Jessica Alba vrea la Bollywood: Cinema
Vi 12 feb 2010 11:06:04 +0200


Jessica Alba
Actrița a dezvăluit recent faptul că se simte atrasă de ideea de a juca în filme indiene, acele pelicule pline de dans, muzică, iubire, culoare, drame etc.

Actrița a dezvăluit recent faptul că se simte atrasă de ideea de a juca în filme indiene, acele pelicule pline de dans, muzică, iubire, culoare, drame etc.
Jessica Alba nu a fost niciodată în India. Mai mult, își petrece viața în luxul însorit al Hollywood-ului. Care se pare că nu-i mai ajunge pentru a-și etala talentul actoricesc. Atât cât este el. Recent, tânăra a declarat că este îndrăgostită până peste cap de filmele indiene și că i-ar plăcea să apară într-o producție de la Bollywood. "Filmele indiene sunt foarte dramatice și pline de culoare. Și mi-ar plăcea mult să cânt și să dansez într-o asemenea peliculă." De altfel, filmele de dragoste îi vin ca turnate starului de la Hollywood. La premiera celui mai recent film al său, "Valentine's Day", actrița a dezvăluit unul dintre secretele iubirii eterne: loialitatea. În opinia ei, acest element lipsește multor cupluri din zilele noastre, mai ales celor de la Hollywood.

jessica_alba_2015.jpg

Jessica Alba


Sursa: Crisana.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.zalon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti