Știri locale pentru Salaj
ZALĂU ONLINE
Informații despre Zalau și jud. Salaj
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:
arkad_kicsi.jpg
Pacific Rim ar putea deveni noul film Godzilla
Jo 14 oct 2010 13:24:31 +0300


Pacific Rim
Pacific Rim

Cei de la Latino Review au descoperit că Pacific Rim, un proiect al celor de la Legendary Pictures, ar putea fi transformat în noul film Godzilla și că producătorii i-au oferit lui Guillermo del Toro funcția de regizor.

Pacific Rim este scris de scenaristul lui Înfruntarea Titanilor, Travis Beacham, și, deși ar spune povestea "unor creaturi răuvoitoare care amenință Terra, obligând întreaga planetă să se alieze și să folosească tehnologii revoluționare pentru a scăpa de pericol", va fi "redecorat" pentru a o "găzdui" pe Godzilla.

Lucru deloc greu, căci înlocuirea unui grup de creaturi cu una singură, dar mare și tare, nu pare deloc dificilă, mai ales că Legendary vrea să se pună pe treabă cât mai repede, pentru o premieră în 2012 sau 2013.

În ceea ce-l privește pe Guillermo del Toro, acesta este în toiul pregătirilor pentru At the Mountains of Madness, thriller-ul SF pentru care colaborează cu James Cameron. Del Toro s-ar putea apuca de noul Godzilla imediat după, dar asta pune sub semnul întrebării o premieră în 2012.

Cu siguranță vom afla curând cine regizează noul blockbuster cu Godzilla și în ce condiții va fi el regizat.


Sursa: Cinemagia.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.zalon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti