Știri locale pentru Salaj
ZALĂU ONLINE
Informații despre Zalau și jud. Salaj
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:
arkad_kicsi.jpg
Spectatorii lesina la 127 Hours
Lu 18 oct 2010 16:34:29 +0300


127 Hours
Cel mai recent film al lui Danny Boyle, 127 Hours, provoacă din nou leșinuri. O proiecție privată găzduită de un cinematograf ...

Cel mai recent film al lui Danny Boyle, 127 Hours, provoacă din nou leșinuri. O proiecție privată găzduită de un cinematograf Disney și prezentată de regizorul Lee Unkrich (Toy Story 3, printre multe altele), doi spectatori prea impresionați de tribulațiile protagonistului interpretat de James Franco au leșinat.

Nu este prima oară când se întâmplă acest lucru: la festivalul de film de la Toronto s-a sunat la 911 de mai multe ori, după ce în timpul unei singure proiecții au fost înregistrate trei leșinuri. Conform unei publicații locale, un critic de film a comentat că nu a mai văzut astfel de reacții ale publicului de la Exorcistul încoace.

127 Hours spune povestea adevărată a alpinistului Aron Ralston, care a trebuit să-și amputeze propriul braț pentru a se elibera de sub un bolovan după aproape cinci zile de captivitate. Nouă cronici din zece laudă acest prim film al lui Boyle de la Slumdog Millionaire.

Premiera românească este programată pentru 18 martie, după ce James Franco se va fi ales cu o nominalizare la Oscar și, cine știe, poate chiar cu un premiu.


Sursa: Cinemagia.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.zalon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti