Știri locale pentru Salaj
ZALĂU ONLINE
Informații despre Zalau și jud. Salaj
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:
arkad_kicsi.jpg
Starul din Prison Break ar putea fi Spartacus
Vi 15 oct 2010 13:37:47 +0300


Starul din Prison Break ar putea fi Spartacus
E puțin probabil ca Andy Whitfield să se reîntoarcă în serialul ce l-a făcut cunoscut drept Spartacus ...

E puțin probabil ca Andy Whitfield să se reîntoarcă în serialul ce l-a făcut cunoscut drept Spartacus, el fiind încă sub tratament pentru cancerul limfatic de care suferă. Motiv pentru care producătorii se află în căutarea actorului potrivit să îl înlocuiască pe Andy.

Conform TV Guide, acesta ar putea fi chiar Wentworth Miller. Cum Prison Break a ajuns la sfârșit, tânărul actor s-ar putea orienta către o altă producție de televiziune, mai ales că nu are momentan alte proiecte la care să-și fi anunțat participarea.

Miller a putut fi văzut recent în Resident Evil: Afterlife, într-un rol destul de consistent, și chiar a scris câteva scenarii pe care le-a lansat spre Hollywood. Deși nu este încă nimic sigur, Wentworth s-a declarat interesat de rolul lui Spartacus pentru cel de-al doilea sezon al serialului.

Sigur, Miller nu are chiar constituția lui Whitfield, însă aceasta se poate rezolva în câteva luni de antrenament. Însă, spre deosebire de Prison Break, unde își folosea îndârjirea și inteligența spre a ieși din situații conflictuale în detrimentul confruntărilor fizice, în Spartacus chiar va trebui să le facă față.

Tu ce părere ai? Este Wentworth Miller potrivit ca înlocuitor al lui Andy Whitfield? Ce alt actor ai propune pentru rolul lui Spartacus?


Sursa: Cinemagia.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.zalon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti