Știri locale pentru Salaj
ZALĂU ONLINE
Informații despre Zalau și jud. Salaj
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:
arkad_kicsi.jpg
Starul din Spartacus se lupta cu cancerul
Lu 20 sep 2010 16:55:01 +0300


Starul din Spartacus se lupta cu cancerul
Veste tristă pentru fanii serialului Spartacus și, mai ales, pentru cei ai actorului principal, Andy Whitfield ...

Veste tristă pentru fanii serialului Spartacus și, mai ales, pentru cei ai actorului principal, Andy Whitfield. Se pare că, înainte de a putea juca în sezonul 2 din Spartacus, Whitfield va trebui să căștige a doua bătălie cu cancerul. După ce, în urma tratamentului din luna martie, a fost declarat vindecat, actorul a aflat, înaintea începerii filmărilor la sezonul 2, că fost din nou diagnosticat cu limfomul non-Hodgkin (o formă de cancer limfatic). Conform The Wrap, actorul britanic s-a arătat dezamăgit de faptul că trebuie să renunțe la producția de succes la care participa și a vorbit despre lupta sa cu cancerul ca despre ”o altă călătorie extraordinară”. Carmi Zlotnik, director general al Starz Media, a declarat că nu s-a luat încă o hotărâre în ceea ce privește viitorul serialului. ”Deocamdată vrem doar să îl sprijinim și să fim alături de Andy și familia sa”, a mai spus ea.

Conform Starz, compania producătoare, serialul va continua pe micile ecrane, într-o mini-serie de 6 episoade, ce va descrie începuturile și ascensiunea Casei Batiatus, înainte de venirea sclavului ce va primi, ca luptător, numele de Spartacus. Personajul lui Lucy Lawless, Lucretia, și al lui John Hannah, Batiatus, vor fi în prim plan, iar mini-seria va fi difuzată începând din luna ianuarie a anului următor.

Și actorul principal din Dexter, Michael C. Hall, a avut de luptat cu cancerul la începutul acestui an. În urma tratamentului, el s-a recuperat în totalitate și a revenit pe platourile de filmare. Nu putem decât să îi dorim același lucru și lui Andy Whitfield.


Sursa: Cinemagia.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.zalon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti