Știri locale pentru Salaj
ZALĂU ONLINE
Informații despre Zalau și jud. Salaj
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:
arkad_kicsi.jpg
Wesley Snipes vrea sa fie Master Daddy
Jo 28 oct 2010 16:03:35 +0300


Wesley Snipes vrea sa fie Master Daddy
Chiar dacă poate nu îi va fi prea ușor să scape de alura serioasă și necruțătoare din Blade, Wesley Snipes este hotărât ...

Chiar dacă poate nu îi va fi prea ușor să scape de alura serioasă și necruțătoare din Blade, Wesley Snipes este hotărât să încerce un rol într-o comedie, dar nu într-una oarecare, ci într-una produsă de el și, mai ales, una plină de practicanți ai artelor marțiale.

Filmul se va numi Master Daddy și va beneficia, printre multe alte apariții ale unor cunoscuți luptători, și de o apariție cameo a lui Chuck Norris. După cum a declarat și Snipes, ce va avea în film rolul principal, „va fi o comedie de acțiune multi-rasială, o combinație între Kung Fu Hustle și Meet the Parents”.

Compania de producție a lui Snipes, Maandi Media Entertainment va fi coproducătoare, alături de Tayrona Entertainment. Nu se știe nimic deocamdată despre regizorul și scenaristul producției.

Snipes a terminat anul acesta filmările la Gallowwalker, un western horror regizat de Andrew Goth (Everybody Loves Sunshine) și Game of Death, regizat de belgianul Giorgio Serafini, filme ale căror date de lansare nu s-au stabilit încă.

Master Daddy e programat să apară pe marile ecrane anul viitor.


Sursa: Cinemagia.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.zalon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti