Știri locale pentru Salaj
ZALĂU ONLINE
Informații despre Zalau și jud. Salaj
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:
arkad_kicsi.jpg
Churchill ordonase pastrarea secretului in legatura cu aparitiile OZN-urilor
Vi 06 aug 2010 08:36:56 +0300


Winston Churchill
Fostul premier britanic Winston Churchill ordonase păstrarea secretului în legătură cu apariția OZN-urilor ...

Fostul premier britanic Winston Churchill ordonase păstrarea secretului în legătură cu apariția OZN-urilor în timpul celui de-al II-lea Război Mondial, pentru a evita panica în rândul populației, arată un raport al Ministerului Apărării.
Spre sfârșitul războiului, la o dată neprecizată, un avion de recunoaștere al Forțelor Regale britanice a observat un obiect metalic zburând în apropierea sa și dispărând rapid.
Incidentul a fost evocat în cursul unei reuniuni la care participau Winston Churchill și generalul american Dwight Eisenhower, la acea vreme comandant al forțelor aliate.
După câteva decenii, în 1999, un om de știință din Leicester cerea lămuriri din partea Ministerului Apărării în legătură cu incidentul care îi fusese povestit de bunicul său. Potrivit omului de știință, Churchill ar fi declarat: "Acest eveniment trebuie considerat secret pentru că s-ar crea panică în rândul populației și s-ar reduce încrederea în Biserică".
Scrisoarea din 1999, declasficată joi, este urmată de un răspuns al Ministerului Apărării, care susține că nu are informații despre reuniune sau incident. "Înainte de 1967, rapoartele despre OZN-uri erau distruse. În consecință, orice informare din timpul celui de-al II-lea Război Mondial probabil a fost distrusă", precizează Ministerul.
"O persoană prezentă la întâlnire a evocat posibilitatea unui OZN, iar Churchill a declarat că incidentul trebuie să rămână secret timp de 50 de ani", scria în 1999 omul de știință.


Sursa: Bihoreanul.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.zalon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti