Știri locale pentru Salaj
ZALĂU ONLINE
Informații despre Zalau și jud. Salaj
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:
arkad_kicsi.jpg
Oana Lianu, succes muzical peste hotare
Lu 02 aug 2010 10:24:22 +0300


Oana Lianu
Spectacolul prezentat de Oana Lianu a fost o frumoasă carte de vizită a României în Italia.

Spectacolul prezentat de Oana Lianu a fost o frumoasă carte de vizită a României în Italia.

Prințesa naiului Oana Lianu s-a bucurat de un nou succes muzical în Italia. Artista a participat în perioada 22-25 iulie, la prima ediție a evenimentului intitulat „Romania, dragostea mea”, „România, mon amour”, unde a susținut un amplu spectacol muzical. Manifestarea s-a desfășurat la Muzeul de Arheologie din Olbia (Sardinia).

Expoziții și spectacole

„Evenimentul, organizat de Executive Events și Tycoon Comunication, s-a desfășurat sub înaltul patronaj al Ambasadei României în Italia și al Primăriei din Olbia. Manifestarea va avea și un corespondent în România, întrucât festivalul «România mon amour» va fi organizat și la București, în perioada 2-4 decembrie. Replica festivalului de la București va fi: «Sardegna en su coru» (Sardinia în inimă). Este primul proiect cultural public și privat de acest fel din Peninsulă, derulat la inițiativa profesoarei Gabriella Pascaru Bisi din Olbia, care are ca scop promovarea unei noi metode de comunicare transfrontalieră, în vederea promovării moștenirii culturale a celor două țări. Pe parcursul celor trei zile, cât a durat evenimentul, au avut loc expoziții de fotografie, pictură, ceramică, porțelan, costume populare românești, precum și spectacole de muzică populară românească”, a relatat Oana Lianu.

Aceasta, alături de alți artiști români, a fost distinsă cu diplomă de onoare, pentru promovarea imaginii culturale a României în lume. Cu siguranță spectacolul prezentat de Oana Lianu a fost o frumoasă carte de vizită a României în Italia. Repertoriul artistei a cuprins cântece și jocuri din toate zonele țării, interpretate la caval, la brâu, tilincă, fluiere și nai.


Sursa: Bihon.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.zalon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti