Știri locale pentru Salaj
ZALĂU ONLINE
Informații despre Zalau și jud. Salaj
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:
arkad_kicsi.jpg
Vineri 13, zi cu ghinion
Vi 13 aug 2010 12:49:31 +0300


Vineri 13, zi cu ghinion
Data de 13 care cade într-o zi de vineri a făcut să curgă multă cerneală și să crească spectaculos numărul pariurilor ...

Data de 13 care cade într-o zi de vineri a făcut să curgă multă cerneală și să crească spectaculos numărul pariurilor la jocurile de noroc. Fobia născută de această combinație are rădăcini în începuturile istoriei creștine.

Vineri 13 este ziua în care a fost crucificat Iisus Hristos. În plus, Iuda a fost a 13-a persoană de la Cina cea de taină, iar Anticristul apare în Biblie în Capitolul al 13-lea din Apocalipsă. Iar potopul a pornit tot într-o vineri.

Datele Institutului pentru studiul fobiilor din Carolina de Nord arată că în zilele de vineri 13, firmele americane pierd peste un miliard de dolari. Într-o asemenea zi, mulți angajați refuză să plece în delegații sau să încheie contracte. La nivel mondial, 17 milioane de oameni suferă de acestă fobie. Anul 2010 are doar o singura zi de vineri 13.

În America Latină, echivalentul lui vineri 13este marti 13, în Italia, numărul asociat cu ghinionul este 17, iar în China, acesta este 4 (a cărui pronunție este foarte apropiată de cea a cuvântului chinez care înseamnă "moarte").


Sursa: Bihon.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.zalon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti