Știri locale pentru Salaj
ZALĂU ONLINE
Informații despre Zalau și jud. Salaj
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:
arkad_kicsi.jpg
Lady Gaga, excentrica si pe plaja, intr-un costum de baie neobisnuit
Mi 20 oct 2010 15:47:55 +0300


Lady Gaga
Lady Gaga, cunoscută pentru ținutele șocante purtate în videoclipuri sau la diverse evenimente, adoptă același stil și când este în vacanță, pe plajă...

Lady Gaga, cunoscută pentru ținutele șocante purtate în videoclipuri sau la diverse evenimente, adoptă același stil și când este în vacanță, pe plajă.


Cântăreața își menține nonconformismul garderobei chiar și pe plajă, purtând un excentric sutien auriu, conic. Aceasta a fost fotografiată într-o vacanță în insula Creta din Grecia alături de Luc Carl, cu care plănuiește să se căsătorească, conform revistei britanice Grazia Magazine.


Lady Gaga (pe numele real Stefani Germanotti) este în prezent într-un turneu în Europa, pe parcursul căruia înregistrează și un nou album.

lady_gaga2.jpg

Lady GagaLady Gaga are 24 de ani și este câștigătoare a două premii Grammy. Ea este considerată una dintre cele mai interesante și originale artiste din noul val și se bucură de un imens succes comercial. Artista a devenit celebră grație unor hituri precum "Bad Romance" și "Poker Face" și a încântat publicul cu ocazia unor apariții live ieșite din comun, purtând întotdeauna costume șocante sau dând foc pianului la care cânta în timpul galei American Music Awards 2009.


Sursa: Mediafax.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.zalon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti