Știri locale pentru Salaj
ZALĂU ONLINE
Informații despre Zalau și jud. Salaj
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:
arkad_kicsi.jpg
S-au cuplat! : Vedete din Romania
Ma 19 aug 2008 13:18:23 +0300


Catalin Plapcianu
Vedete din Romania : Ramona Gabor, sora Monicăi Columbeanu, a petrecut un weekend la mare cu Cătălin Plăpcianu, un celebru tânăr «de bani gata»

Ramona Gabor, sora Monicăi Columbeanu, a petrecut un weekend la mare cu Cătălin Plăpcianu, un celebru tânăr «de bani gata»


Tânăr, frumos și cu un cont de milioane de euro, acestea sunt calitățile noului parte-ner de viață al Ramonei Gabor. De mai bine de trei săptămâni, sora Monicăi Columbeanu se întâlnește cu unul dintre cei mai vânați burlaci mondeni, Cătălin Plăpcianu, devenit ce-lebru în urma pagubei de 350.000 mii de euro pe care i-a făcut-o lui Ion Țiriac. Ramona și Cătălin au fost văzuți în cele mai de fițe restaurante din Capitală și au petrecut și un weekend la mare, în urmă cu trei săptămâni.

Deși toți cred că Ramona este încă în căutarea marii iubiri, puțini sunt cei care știu că aceasta a început de câteva săptămâni o relație cu un “crai de Dorobanți”, pe numele lui Cătălin Plăpcianu. Aceștia s-au cunoscut prin intermediul celei mai bune prietene a Ramonei, un celebru manechin din Hunedoara, Bianca.

Prima dată au ieșit împreună, toți trei, la un restaurant de pe Șoseaua Nordului, unde au petrecut mai bine de cinci ore. Surse apropiate lor ne-au declarat: “S-au plăcut foarte mult și au continuat să se vadă, așa că următorul weekend s-au revăzut la mare, în Mamaia, unde Ramona a fost tot timpul însoțită de sora ei, Monica”.

Ramona a acceptat invitația lui Cătălin de a petrece un weekend la mare, însă au convenit să meargă separat și să se întâlnească acolo. Astfel, când toată lumea cârcotea despre absența lui Irinel Columbeanu la mare, Monica își însoțea sora mai mică nu la plajă, ci la întâlnirea cu Cătălin Plăpcianu.

“Ramona era însoțită în permanență de Monica. Chiar și atunci când s-au întâlnit pe terasa de la Melody și în club, Ramona a fost sub atenta supraveghere a Monicăi”, adaugă aceeași sursă. Recunoscut pentru gesturile cuceritoare pe care le face pentru cele ce îi intră în grații, Cătălin s-a oferit în nenumărate rânduri să-i pună la dispoziție, Ramonei, șoferul său personal și un Audi A8 pentru a se deplasa, însă aceasta a preferat să “profite” de șoferul surorii sale. “I-a cumpărat Ramonei un telefon Vertu și i-a asigurat și un pachet integral la un centru de lux de înfrumusețare”, ne-a spus un apropiat al Ramonei.

Cine e Cătălin

Cătălin Plăpcianu este unul dintre băieții de bani gata din Dorobanți, familia sa fiind respectată în cercurile oamenilor de afaceri. Printre cuceririle acestuia s-au mai numărat Andreea Mantea, Simona Sensual și Claudia de la Sexxy. La sfârșitul lunii iunie 2008, Cătălin și-a făcut praf Lamborghini-ul de 350 mii euro, primind în urma asigurării suma integrală de la compania de asigurări a lui Ion Țiriac. Acesta este acționarul majoritar într-o firmă de construcții, ce va crea un nou cartier rezidențial în zona Militari, investiția ridicându-se la peste 100 milioane de euro.

Cine e Ramona

Ramona, mezina familiei Gabor, are 19 ani și este studentă în anul al II-lea la Finanțe-Bănci. Venită în București din Bacău, sora Monicăi n-a vrut să stea în vila cumnatului Columbeanu, preferând să-și închirieze un apartament. În luna aprilie a acestui an, ea s-a despărțit de iubit, un tânăr de aceeași vârstă cu a ei, dar de condiție mai modestă. Monica a introdus-o în high-life-ul dâmbovițean, dar și în prezentări de modă.

Monica Columbeanu: "Este o simplă cunoștință"

Monica Columbeanu nu a negat faptul că ea și sora sa îl cunosc pe Cătălin Plăpcianu. Contactată telefonic, soția lui Iri ne-a spus că sora sa a făcut cunoștință cu “băiatul de bani gata”. “Cătălin este o simplă cunoștință. Este prieten cu o amică de-a Ramonei, top-model. Nu are nici o treabă cu el. De altfel, nici unul dintre ei nu a dorit să înceapă o relație”, ne-a spus Monica.Sursa: Click
Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.zalon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti