Știri locale pentru Salaj
ZALĂU ONLINE
Informații despre Zalau și jud. Salaj
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:
arkad_kicsi.jpg
55.000-60.000 angajati din sectorul public, dati afara, a decis Guvernul
Vi 02 iul 2010 08:37:51 +0300


Bursa locurilor de munca
Guvernul a decis disponibilizarea a aproximativ 55.000 pana la 60.000 angajati din sectorul public ...

Guvernul a decis disponibilizarea a aproximativ 55.000 pana la 60.000 angajati din sectorul public, dintre care mai mult de jumatate vor fi concediati din administratia locala, iar restul din ministerele Administratiei, Muncii, Educatiei si Agriculturii.
Disponibilizarile de personal vor fi efectuate pe baza standardelor de cost, au declarat agentiei Mediafax surse oficiale.
Surse oficiale au declarat agentiei Mediafax, la finalul sedintei de duminica a Guvernului, ca premierul Emil Boc a cerut ministrilor sa aplice rapid procedurile de restructurare a institutiilor pe care le conduc si ca acest proces, care va presupune inclusiv concedieri de personal, sa fie initiat prin ordonanta de urgenta, daca legislatia permite.

Potrivit acestora, agentiile guvernamentale care nu au fost infiintate pe baza unor directive ale Uniunii Europene sau prin legi organice vor fi desfiintate de Guvern si transformate in directii de minister, iar unitatile subordonate ministerelor vor fi coordonate de o singura structura la nivelul institutiei.


Sursa: Bihoreanul.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.zalon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti