Știri locale pentru Salaj
ZALĂU ONLINE
Informații despre Zalau și jud. Salaj
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:
arkad_kicsi.jpg
Ministerul Agriculturii, restructurat
Mi 07 iul 2010 13:18:02 +0300


Guvern
Printr-o Ordonanță de Urgență a Guvernului, publicată vineri, 1 iulie, în Monitorul Oficial ...

Printr-o Ordonanță de Urgență a Guvernului, publicată vineri, 1 iulie, în Monitorul Oficial, o serie de agenții, autorități și alte structuri din subordinea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) au fost supuse reorganizării, comasării sau desființării.
Administrația sistemului național antigrindină și de creștere a precipitațiilor, precum și Agenția națională de consultanță agricolă se desființează, activitatea lor fiind preluată de structuri nou-înființate din minister. Agenția Domeniilor Statului cedează activitatea de acordare a rentei viagere agricole Agenției de Plăți și Intervenții în Agricultură, însă această modificare se va aplica din 1 ianuarie 2011. De asemenea, Agenția Națională a Zonei Montane se desființează, la fel și Oficiul Național al Produselor Tradiționale Românești, activitatea sa fiind preluată de Direcțiile județene pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală. Astfel, în maximum 30 de zile, numărul maxim de posturi din MADR și din structurile subordonate se va modifica, prin Hotărâre de Guvern, se menționează în Ordonanța de Urgență.


Sursa: Crisana.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.zalon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti