Știri locale pentru Salaj
ZALĂU ONLINE
Informații despre Zalau și jud. Salaj
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:
arkad_kicsi.jpg
Romanii consuma mai multa bere decat apa: Intern
Jo 02 iul 2009 16:02:47 +0300


bere
Intern: Anual, romanii consuma 60 de litri de apa si 93 de litri de bere pe cap de locuitor, dupa cum arata datele transmise de Societatea Nationala ...

Anual, romanii consuma 60 de litri de apa si 93 de litri de bere pe cap de locuitor, dupa cum arata datele transmise de Societatea Nationala a Apelor Minerale si Asociatia "Berarii Romaniei".
Românii consumă mai multă bere decât apă
Motivul ar fi succesul sticlei din plastic in mediul rural, unde se consuma mai putina apa minerala imbuteliata. Si asta pentru ca acolo oamenii beau apa din fantana.

Sticla PET a revolutionat piata berii din cauza pretului mic, 50% din consumul local de bere fiind reprezentat de acest tip de sticle, arata Ziarul Financiar.

Astfel, Romania se numara in prezent printre primele zece tari din Europa la consumul de bere pe cap de locuitor, insa se situeaza sub media consumului european de apa minerala, estimat intre 70-100 de litri pe cap de locuitor.


Sursa: Bihon.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.zalon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti