Știri locale pentru Salaj
ZALĂU ONLINE
Informații despre Zalau și jud. Salaj
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:
arkad_kicsi.jpg
Consumul moderat de bere reduce riscul morbiditatii: Sfaturi de Sanatate
Ma 14 sep 2010 14:37:41 +0300


Consumul moderat de bere reduce riscul morbiditatii: Sfaturi de Sanatate
Persoanele de peste 55 de ani care consumă o bere pe zi au un risc mai scăzut de morbiditate, în comparație cu cele care consumă ...

Persoanele de peste 55 de ani care consumă o bere pe zi au un risc mai scăzut de morbiditate, în comparație cu cele care consumă excesiv alcool sau cele care nu includ băuturile fermentate în dieta zilnică.

Această este concluzia unui studiu recent semnat de Universitatea din Texas, cercetare la care au participat 1.824 de adulți cu vârste cuprinse între 55 și 65 de ani. Aceștia au fost împărțiți în patru grupe - non consumatori de alcool, consumatori ocazionali, moderați și cei care consumă frecvent cantități mai mari.

Participanții la studiu au fost chestionați zilnic despre cantitatea de alcool ingerată, despre problemele medicale curente, precum și despre comportamentul lor social. S-a observat astfel că persoanele care nu consumau deloc alcool erau predispuse mai mult la probleme de sănătate precum obezitatea și depresia. Pe de altă parte, cei care consumau alcool în mod abuziv, au mai subliniat cercetătorii americani, au întâmpinat situații dificile precum interferarea în mod negativ cu medicamentele din prescripția medicală pentru un stil de viață echilibrat.

Adulții care au consumat zilnic băuturi fermentate, cum ar fi berea, în cantități moderate și în cadrul unui regim alimentar echilibart, au avut o stare generală bună de sănătate, ceea ce i-a determinat pe cercetători să creadă că aceștia au un risc de morbiditate mai scăzut.

„Bătrânii care preferă băuturile alcoolice ar trebui întotdeauna să țină cont de moderație", a avertizat profesorul Holahan, care a făcut parte din grupul de cercetători, adăugând că „non consumatorii de alcool nu ar trebui să se apuce de băut pentru a-și îmbunătăți sănătatea, precum nici femeile însărcinate sau persoanele care au interdicții la alcool din motive medicale".


Sursa: Romanialibera.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.zalon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti