Știri locale pentru Salaj
ZALĂU ONLINE
Informații despre Zalau și jud. Salaj
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:
arkad_kicsi.jpg
Masina atomica – un Cadillac ce se alimenteaza la 100 de ani: Stiri Auto
Vi 16 ian 2009 15:54:53 +0200


Cadillac World Thorium Fuel
Stiri Auto: Cadillac World Thorium Fuel

Din păcate nu este un design oficial, ci independent și nu ne putem aștepta să vedem la vreun salon auto o replică la scară 1:1. Denumită Cadillac World Thorium Fuel, „racheta” din imagini ar trebui să fie dotată cu un mic reactor nuclear care să furnizeze necesarul de energie pentru rulare. Probabil că toate roțile sunt directoare deoarece fiecare este formată din șase inele neconcentrice și de diametre diferite.

cadillac_thorium_concept_2.jpg

Cadillac World Thorium Fuel - Reactor amplasat central


Aerodinamica este la ea acasă, iar farurile par să folosească o tehnologie similară cu LED-urile. Reactorul a fost poziționat central, ca și motoarele sportivelor pursânge din zilele noastre.

cadillac_thorium_concept_3.jpg

Cadillac World Thorium FuelEnergia nucleară, hulită de mulți și cu problemele ei, ar putea deveni în viitor o sursă viabilă, în lipsa celor naturale. Conform designerului, combustibilul conceptului ar trebui să fie cosumat în 100 de ani. Din păcate, va trebui să ne criogenăm pentru a apuca să vedem un reactor nuclear inofensiv încorporat de un autovehicul. Pe moment ne putem doar imagina cum ar fi să pilotezi un Cadillac World Thorium Fuel.


cadillac_thorium_concept_4.jpg

Cadillac World Thorium Fuel


cadillac_thorium_concept_1.jpg

Cadillac World Thorium FuelSursa: Go4it.roCurs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.zalon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti