Știri locale pentru Salaj
ZALĂU ONLINE
Informații despre Zalau și jud. Salaj
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:
arkad_kicsi.jpg
9.000 pachete de tigari confiscate
Jo 22 iul 2010 15:09:00 +0300


9.000 pachete de tigari confiscate
Marți, la Ștei, au fost prinși trei bărbați care încercau să vândă / să cumpere țigări de contrabandă.

Marți, la Ștei, au fost prinși trei bărbați care încercau să vândă / să cumpere țigări de contrabandă. Polițiștii Serviciului de Investigare a Fraudelor și colegii din Ștei aveau probabil informații despre contrabanda de acolo, iar joi au derulat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii faptelor de comerț ilicit cu produse accizabile.


În jurul orei 17:00, în zona denumită „Valea Bulzului”, situată pe un drum forestier lângă Câmpani, au fost prinși în flagrant timișoreanul C.I.C. (36 ani) și E.G. (30 ani), din Brad (jud. Hunedoara), în timp ce încercau să-i vândă unui localnic de 51 de ani din Nucet, A.P., o cantitate mai mare de țigarete nemarcate.

Polițiștii au percheziționat mașina timișoreanului și, în platforma autoutilitarei, într-un spațiu special amenajat, au găsit 177.400 țigarete (8.870 pachete de țigări nemarcate), în sumă totală de circa 53.220 lei. Cei trei indivizi sunt cercetați în stare de libertate.


Sursa: Bihon.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.zalon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti