Știri locale pentru Salaj
ZALĂU ONLINE
Informații despre Zalau și jud. Salaj
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:
arkad_kicsi.jpg
Controlorii OTL, agresati de calatorii fraudulosi
Jo 05 aug 2010 10:27:18 +0300


Controlorii OTL, agresati de calatorii fraudulosi
Echipele de control ale OTL au fost agresate marți seara de două persoane care circulau fără bilete ...

Echipele de control ale OTL au fost agresate marți seara de două persoane care circulau fără bilete sau abonamente pe mijloacele de transport în comun. Pentru liniștirea "călătorilor frauduloși" a fost nevoie de intervenția forțelor de poliție și a jandarmilor. Unul dintre ei a fost doar amendat, în timp ce al doilea a fost reținut de polițiști pentru ultraj.

Regia Autonomă de Transport Local Oradea susține că, în ultima perioadă, activitatea de control desfășurată pe mijloacele de transport în comun se desfășoară tot mai pregnant "sub imperiul agresivității", așa cum s-a putut constata și în timpul controalelor efectuate marți, 3 august. "Două dintre echipele de control s-au confruntat cu situații deosebite, în care a fost nevoie de intervenția conjugată a forțelor de poliție și jandarmerie. Identități false declinate, părăsiri ale mijloacelor de transport sau ale stațiilor în fugă la vederea controlorilor, sunt doar câteva dintre practicile adoptate de călătorii frauduloși. Contravenienți certați nu doar cu bunul simț, ci și cu legea sunt reținuți de către organele de poliție atunci când, pe lângă aceste practici, se face uz și de forța fizică, așa cum a fost cazul ieri (n.r. - marți)", susține purtătorul de cuvânt al OTL, Carmen Tocuț. În timpul acțiunii de control efectuată în stația de pe strada Corneliu Coposu marți seara, în cele 44 de tramvaie verificate au călătorit 40 de persoane care au fost amendate cu bilete de suprataxă, altor 18 călători întocmindu-li-se proces verbal de contravenție. De asemenea, Carmen Tocuț susține că, în urma controalelor desfășurate s-a putut constata faptul că, după ora 20.00, numărul persoanelor care circulă fără bilet este mai mare decât în timpul zilei.

"Atragem din nou, pe această cale, atenția călătorilor care beneficiază "gratuit" de serviciile de transport public că sunt pasibili în orice moment al călătoriei de amendă, iar faptul că devin agresivi este un motiv întemeiat de a fi deferiți organelor abilitate", afirmă reprezentantul OTL.


Sursa: Crisana.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.zalon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti