Știri locale pentru Salaj
ZALĂU ONLINE
Informații despre Zalau și jud. Salaj
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:
arkad_kicsi.jpg
Cristian Tabara, cercetat pentru viol
Ma 27 iul 2010 12:06:47 +0300


Cristian Tabara
Pe numele lui Cristian Tabără există un dosar penal, bazat pe plângerea depusă de o fetiță de 12 ani ...

Pe numele lui Cristian Tabără există un dosar penal, bazat pe plângerea depusă de o fetiță de 12 ani, fiica uneia dintre fostele lui iubite. Jurnalistul neagă vehement acuzația.

"În dosarul penal cu numărul 2279/P/2010, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 București desfășoară acte premergătoare începerii urmăririi penale împotriva numitului Tabără Cristian sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol asupra unui minor, faptă prevăzută de articolul 197 alineatul 3 din Codul Penal", a precizat purtătorul de cuvânt al Parchetului, procuror Alexandra Lăncrănjan.

Contactat telefonic, Cristian Tabără a declarat: "Nu vreau să vorbesc despre o asemenea prostie".

"Nu vă putem oferi mai multe date, întrucât e vorba despre o anchetă în curs. În astfel de situații, în care nu vorbim despre un act sexual normal, consumat, legiștii nu pot furniza probe certe. Copilul a fost audiat însă de un ofițer judiciarist, a fost consultat un psiholog și, în opinia acestora, nu are un comportament disimulat. De aceea, dosarul a ajuns de la Secția 9 Poliție la Parchet. În toate cazurile de acest fel, e greu să strângi probe atât în favoarea presupusei victime, cât și în favoarea celui acuzat de comiterea faptelor", au explicat surse din rândul anchetatorilor.

Plângerea a fost depusă de fetița în vârstă de 12 ani, care a mers la poliție însoțită de mama sa, o fostă iubită a lui Tabără.

"Copilul a descris în amănunt faptele care ar fi fost comise cu mai mult timp în urmă. În astfel de cazuri, ancheta merge mai departe, deoarece fiind vorba despre un copil ale cărui mărturii par credibile, nici retragerea plângerii nu înlătură răspunderea penală", au conchis sursele citate.


Sursa: Bihon.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.zalon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti