Știri locale pentru Salaj
ZALĂU ONLINE
Informații despre Zalau și jud. Salaj
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:
arkad_kicsi.jpg
Marcile auto preferate ale hotilor! Cum previi furturile
Jo 12 aug 2010 09:28:58 +0300


Marcile auto preferate ale hotilor! Cum previi furturile
Care sunt cele mai cautate marci printre infractori? Esti si tu vizat? Cum te feresti? Raspunsul la toate aceste intrebari ...

Care sunt cele mai cautate marci printre infractori? Esti si tu vizat? Cum te feresti? Raspunsul la toate aceste intrebari, in cele ce urmeaza.
Potrivit datelor oferite de Politia Romana, Dacia conduce detasat in topul preferintelor hotilor de masini, urmata de marci nemtesti, ca Volkswagen sau BMW. Insa infractorilor le fac destul de des cu ochiul si Audi sau Mercedes.

Masinile germane au marele dezavantaj ca sunt foarte cautate pe piata second hand din regiune, fie ele si numai pentru piese. Ca o paranteza, doar in Romania pare ca orice este posibil. Suntem singura tara din Europa in care pot fi inmatriculate masinile furate din strainatate.

Practic, legea ii incurajeaza pe hoti sa aduca autoturisme din afara si sa le vanda aici. Cumparatorul este considerat de buna credinta, iar politistii nu pot sa faca mare lucru. Oficial, pe soselele noastre circula in prezent peste 1.000 de autoturisme furate.


Sursa: Bihoreanul.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.zalon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti