Știri locale pentru Salaj
ZALĂU ONLINE
Informații despre Zalau și jud. Salaj
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:
arkad_kicsi.jpg
O fetita de 4 ani a decedat in accident la Gheghie
Lu 03 mai 2010 14:08:20 +0300


Accident mortal Gheghie
Tragedie pentru o familie din Aleșd.

Duminică seară, în jurul orei 20:53, un accident mortal s-a consumat la Gheghie. În tragicul eveniment au fost implicate o fetiță de doar 4 ani și mama ei, care se pare că au fost surprinse de o mașină în timp ce traversau o șosea. Șeful Poliției Rutiere, comisarul șef Dorin Sava, a precizat că femeia a trecut șoseaua cu copilul în brațe, fără să se asigure, prin loc nemarcat și nesemnalizat și că au fost lovite de o mașină Tico, condusă orădeanca N.E. (61 ani). Copilul a murit în drum spre spital imediat după accident, toate manevrele și eforturile echipajului SMURD care l-au preluat eșuând. Mama micuței, M.F. (40 ani) a suferit multiple fracturi la nivelul picioarelor, zgârâieturi, contuzii și un traumatism cranio-cerebral. După primul ajutor medical acordat la locul accidentului de către une chipaj medical de la Ambulanța Oradea, femeia a fost asistată medical până la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Oradea.

UPDATE: Din declarațiile Inspectoratului de Poliție Bihor reiese că femeia venise la domiciliul concubinului ei din Gheghie și fiindcă acesta era în stare de ebrietate și manifesta violență a cerut ajutor la 112 în jurul orei 20:12. Femeia a reclamat polițiștilor că bărbatul, agresiv, nu îi permite să scoată fetița din locuința lui.

Un polițist s-a deplasat la fața locului și a stat cu femeia în locuința concubinului până aceasta a părăsit cu fata domiciliul lui și a conduso pe femeie până în stradă după care s-au despărțit.

Câteva minute mai apoi s-a întâmplat accidentul fatal.


Sursa: Bihon.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.zalon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti