Știri locale pentru Salaj
ZALĂU ONLINE
Informații despre Zalau și jud. Salaj
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:
arkad_kicsi.jpg
Politia Rutiera a primit o masina de 240 cai putere pentru prinderea soferilor vitezomani de pe A2
Jo 30 apr 2009 16:15:42 +0300


Politia Rutiera
Politia Rutiera : Seat Leon de 240 de Cai Putere

Polițiștii rutieri au primit o mașină sport, de 240 de cai putere, în urma unui parteneriat cu un importator auto, pe care o vor folosi pentru urmărirea și prinderea șoferilor vitezomani care gonesc pe Autostrada Soarelui.


Noul autoturism, intrat în dotarea Poliției Autostrăzi, este un Seat Leon, primit pentru o perioadă de șase luni sau în limita a 100.000 de kilometri.

"Autoturismul este dotat cu sisteme speciale de iluminare și semnalizare și cu aparate radar", a declarat, joi, șeful Poliției Autostrăzi, George Grigore.

Potrivit specificațiilor tehnice, mașina are un motor de doi litri, pe benzină, are suspensii și calea de rulare sport și poate atinge 247 de kilometri pe oră.

„Sper să reușim să-i urmărim pe vitezomani, să-i prindem și să le aplicăm sancțiunile care li se cuvin. Au fost cazuri când șoferii nu opreau la semnalul polițistului și cu mașinile din dotare nu îi prindeam din urmă. Ne bucurăm că ne ajută în activitatea specifică pe autostradă, având în vedere că viteza legală cu care se circulă pe autostradă este de 130 de kilometri pe oră, dar am avut și cazuri, când s-a circulat cu 257 de kilometri pe oră", a mai spus Grigore.


Sursa: Bihon.ro
Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.zalon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti