Știri locale pentru Salaj
ZALĂU ONLINE
Informații despre Zalau și jud. Salaj
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:
arkad_kicsi.jpg
PSD Bihor a depus plangere la politie și la BEJ
Mi 25 nov 2009 09:08:21 +0200


PSD Bihor a depus plangere la politie și la BEJ
Afișe publicitare reprezintă o parodiere a posterelor afișelor oficiale ale PSD. Bannerele anti-PSD conțin sigla partidului ...

Afișe publicitare reprezintă o parodiere a posterelor afișelor oficiale ale PSD. Bannerele anti-PSD conțin sigla partidului și îl înfățișează pe candidatul partidului, Mircea Geoană, înconjurat de personaje precum Ion Iliescu, Sorin Ovidiu Vântu, Dan Voiculescu, Adrian Năstase, Marian Vanghelie ori Viorel Hrebenciuc, sub chipurile cărora este scris "Geoană - președinte, Iliescu - președinte, Vântu - președinte, Voiculescu - președinte, Năstase - președinte".

"Aceste afișe, care sunt aproximativ de 6 pe 9 m, au apărut în cursul zilei de azi (n.r. marți), în centrul civic al orașului și în curtea unei grădinițe. Încalcă legea, pentru că folosesc sigla partidului în afișaj. Am sesizat Biroul Eelectoral Județean, poliția și primăria în legătură cu apariția lor", a declarat pentru Bihoreanul.ro Lucian Ungur, delegat în relația cu presa din partea PSD Bihor.

Acesta a precizat că nu lansează public acuzații la adresa PDL, "dar similitudinea e prea mare cu mogulii din discursul lui Traian Băsescu, ca să nu avem o bănuială în acest sens". "Considerăm că e gest disperat al cuiva care va pierde alegerile. Dar bărbații adevărați nu se ascund după 10 firme ca să poată să monteze un banner", a mai spus Lucian Ungur.

Reprezentanții PDL au refuzat să răspundă acuzațiilor indirecte aduse. "Am văzut și eu afișul din centrul civic când îl montau și pot spune că mi-a plăcut, culoarea este bună, tiparul este bun... Cred că tot ăia l-au montat care au montat și cel cu "Trăiți bine". Probabil că după 6 decembrie vor pune un altul... ", a spus ironic secretarul general al PDL Bihor, Mircea Matei.

La finele săptămânii trecute, același tip de afișe, dar la dimensiuni mult mai mici, au fost răspândite în Oradea fiind lipite pe ferestrele de la intrarea în scările de bloc, pe porțile unor garaje, pe frigiderele în aer liber ale unor chioșcuri, pe sediile unor societăți comerciale și chiar pe indicatoarele rutiere.


Sursa: Bihoreanul.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.zalon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti