Știri locale pentru Salaj
ZALĂU ONLINE
Informații despre Zalau și jud. Salaj
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:
arkad_kicsi.jpg
Viitori soferi: vi se (mai) pregateate ceva!
Vi 06 feb 2009 10:18:29 +0200


Permis de conducere
Permisul de conducere se va obține la umbra jaloanelor și lumina farurilor
Bihorenii care intenționează să devină șoferi

Permisul de conducere se va obține la umbra jaloanelor și lumina farurilor

Bihorenii care intenționează să devină șoferi cu acte în regulă ar putea fi nevoiți să treacă prin mai multe teste, după ce, potrivit unui proiect al Direcției Regim Permise și al Autorității Române Rutiere, sprijinit de Direcția Poliției Rutiere, probele examenului pentru obținerea permisului de conducere ar putea fi modificate, urmând a fi reintroduse poligonul și conducerea pe timp de noapte.

Directorul adjunct al Direcției Poliției Rutiere (DPR), comisar șef Theodor Boșman, a declarat într-o conferință de presă că sistemul de examinare pentru obținerea permisului de conducere ar trebui refăcut. El a precizat că DPR este în favoarea modificării acestui cadru, având discuții cu reprezentanții Direcției Regim Permise și Înmatriculări și ai Autorității Române Rutiere, care au inițiat un proiect. "Vrem ca în acest an să reintroducem poligonul, proba de condus pe timp de noapte, precum și cursul de rutieră preventivă'', a menționat Boșman.
România a înregistrat în ultimii doi ani o creștere a numărului și a consecințelor evenimentelor rutiere grave, în 2008 fiind înregistrate peste 10.000 de accidente grave, soldate cu aproape 3.000 de morți și peste 9.000 de răniți. În plus, din ce în ce mai mulți șoferi începători se fac vinovați de producerea unor accidente.

În județul Bihor există aproape 200.000 de posesorii de permise de conducere. Numai în 2008 peste 10.000 de bihoreni au îngroșat rândurile șoferilor. În primele nouă luni ale anului trecut, începătorii au fost implicați în peste 147 de accidente rutiere, în mai mult de jumătate vina aparținându-le. Șoferii cu mai puțin de un an experiență au ucis pe șoselele din Bihor, în 2008, șase oameni și au rănit grav 11.


Sursa: Crisana.ro
Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.zalon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti