Știri locale pentru Salaj
ZALĂU ONLINE
Informații despre Zalau și jud. Salaj
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:
arkad_kicsi.jpg
Dupa toate probabilitatile, PSD Salaj nu va trece prin "Statia de epurare"
Ma 24 feb 2009 13:27:23 +0200


PSD Salaj
Stiri Salaj: Potrivit unor surse din cadrul PSD, liderul partidului, Mircea Geoana, a facut cunoscut la finele saptamanii trecute ..

Potrivit unor surse din cadrul PSD, liderul partidului, Mircea Geoana, a facut cunoscut la finele saptamanii trecute ca filialele din Transilvania urmeaza sa fie reorganizate, de la nivel de strada si cartier, pana la liderii judeteni. Potrivit lui Geoana, prima "decapitare" va avea loc la nivelul conducerii PSD Cluj, pentru ca rezultatele obtinute acolo pentru functia de primar au lasat de dorit. Cu alte cuvinte, social-democratii de la centru vor sa scape de liderii incomozi din partid. In aceasta ecuatie ar intra oameni cu state vechi in PSD, apropiati ai lui Ioan Rus, Ion Iliescu, Adrian Nastase sau Miron Mitrea. Cum cei din conducerea PSD Salaj, se stie, au legaturi destul de stranse cu omologii lor clujeni, se presupune ca "reorganizarea" lui Mircea Geoana i-ar putea trimite la plimbare si pe social-democratii salajeni. Insa, lucrurile nu par sa stea intocmai. Contactat, prim-vicepresedintele PSD Salaj, deputatul Iuliu Nosa, sustine ca actiunea privind restructurarea filialelor din Transilvania nu ar trebui sa afecteze configuratia existenta la nivelul filialei salajene a partidului. "Nu cred ca, in cazul nostru, se va intampla asa ceva. Avand in vedere ca PSD Salaj a obtinut rezultate bune la ultimele scrutine electorale, nu vad de ce s-ar putea intampla acest lucru. Totusi, in politica se poate intampla orice...", a spus Iuliu Nosa.

Conducerea centrala a PSD ar putea stabili, foarte curand, in cadrul unei sedinte a Biroului Permanent, care sunt capetele care vor cadea in perioada urmatoare.

De retinut ca operatiunea se desfasoara sub numele de "Statia de epurare" si sunt vizate 15 organizatii ale partidului.


Sursa: MagazinSalajean.ro
Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.zalon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti