Știri locale pentru Salaj
ZALĂU ONLINE
Informații despre Zalau și jud. Salaj
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:
arkad_kicsi.jpg
Furnizori noi in Programul „Laptele si cornul”
Mi 11 feb 2009 13:17:20 +0200


lapte
Consiliul Judetean Salaj a semnat, in aceasta saptamana, contracte cu trei furnizori de panificatie ...

Consiliul Judetean Salaj a semnat, in aceasta saptamana, contracte cu trei furnizori de panificatie, pe Programul „Laptele si cornul”, dupa ce in ianuarie 2009 a reziliat contractul cu SC Bamm Impex SRL Turda, furnizor initial, din cauza disfunctionalitatilor grave gasite in implementarea programului.

Maria Vultur, sef Birou Achizitii in cadrul Consiliului Judetean Salaj, ne-a declarat ca doi dintre noii furnizori de produse de panificatie destinate elevilor sunt din Salaj, al treilea furnizor fiind o firma aradeana. „Pe Programul <> s-au incheiat contracte de furnizare a produselor de panificatie cu alte firme. Este vorba de doua firme din Salaj, SC Europan SRL Sarmasag si SC Solo Impex SRL Zalau, si o firma din judetul Arad – SC Astral Impex SRL Arad. Cele trei firme vor furniza produse de panificatie scolilor unde cornurile erau asigurate de SC Bamm Impex SRL Turda, cu care Consiliul Judetean Salaj a reziliat contractul la inceputul acestui an”, a declarat Maria Vultur.

Doi dintre acesti furnizori – SC Europan SRL Sarmasag si SC Astral Impex SRL Arad – au furnizat cornuri in scolile salajene si in perioada derularii de „licitatie deschisa”, demarata de CJ Salaj dupa rezilierea contractului cu SC Bamm Impex SRL Turda.

Conform legislatiei in vigoare, aceste doua firme au fost desemnate ca furnizori intermediari prin procedura de licitatie ,,negociere fara publicarea unui anunt”, care este o procedura mai simpla.

Consiliul Judetean Salaj a reziliat, incepand cu data de 5 ianuarie 2009, contractele incheiate in data de 10 septembrie 2008 cu operatorul economic SC Bamm Impex SRL Turda, avand ca obiect furnizarea de produse de patiserie catre unitatile scolare din judet. Rezilierea acestor contracte a fost cauzata de nerespectarea clauzelor contractuale de catre firma din Turda, aceasta furnizand elevilor salajeni din localitatile Preoteasa si Subcetate, timp de o luna in 2008, biscuiti si nu cornuri, asa cum era firesc. Desi atat Consiliul Judetean Salaj, cat si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Salaj au transmis mai multe comunicari acestui furnizor, in care i s-a cerut acestuia respectarea clauzelor contractuale, instiintandu-i ca nerespectarea contractului duce la rezilierea lui, operatorul economic SC Bamm Impex SRL Turda nu a dat curs acestor solicitari.

In Salaj, 28.226 de prescolari si elevi din clasele I-VIII beneficiaza de programul "Cornul si laptele".


Sursa: MagazinSalajean.ro
Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.zalon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti