Știri locale pentru Salaj
ZALĂU ONLINE
Informații despre Zalau și jud. Salaj
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:
arkad_kicsi.jpg
Santurile din Simleu - decolmatate: Stiri Salaj
Mi 20 aug 2008 14:47:30 +0300


Simleu
Stiri Salaj: Simleu

Pe mai multe strazi din orasul Simleu Silvaniei se desfasoara acum o actiune de decolmatare, intentia autoritatilor locale fiind de a rezolva in primul rand problema zonelor din oras unde apa balteste in zilele ploioase. Astfel, taieri de acostamente si lucrari de intretinere a santurilor sunt efectuate mai ales in cartierul Stadion, pe strazile Castanilor, Bujorilor, Gradinii si Fierarilor, dar si la iesirea din oras inspre Cehei. Catre aceasta localitate apartinatoare, echipele administratiei locale au decolmatat santurile pe o distanta de 2,2 kilometri. Lucrari asemanatoare se desfasoara si in zona Unitatii Militare.

Tot la capitolul infrastructura, pe strada Cuza Voda, se introduc retelele de canalizare menajera si pluviala, precum si cea de alimentare cu apa. Dupa ce acestea vor fi incheiate, strada va fi asfaltata si modernizata. Conducerea Primariei Simleu Silvaniei a luat decizia de a efectua lucrarile dupa acest plan pentru a nu sparge de doua ori carosabilul in zona.


Sursa : Magazinsalajean


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group

Simleu: Judetul Salaj
Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.zalon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti