Știri locale pentru Salaj
ZALĂU ONLINE
Informații despre Zalau și jud. Salaj
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:
arkad_kicsi.jpg
Fotbal conditionat de politica
Ma 02 nov 2010 13:56:43 +0200


Barcelona
Barcelona - Real se va juca dupa inchiderea urnelor din Catalunia

Data disputarii marelui derbi Barcelona - Real Madrid a nascut discutii aprinse in Spania, oficialii iberici dorind ca El Clasico sa se dispute luni, 29 noiembrie, din cauza alegerilor care vor avea loc in Catalunia. Dupa multe modificari, Liga Spaniola de Fotbal a decis ca partida sa se joace duminica, 28 noiembrie, de la ora 21.00, informeaza AS.

In ultima perioada, in presa spaniola s-a vorbit despre faptul ca marele derbi se va juca intr-o zi de luni (nr. 29 noiembrie), lucru cu care suporterii celor doua echipe nu erau de acord.

Duminica, 28 noiembrie, in Catalunia au loc alegeri parlamentare, iar El Clasico incurca oarecum scrutinul.

Pana la urma, s-a ajuns la o solutie de compromis: Barcelona - Real Madrid se va disputa dupa inchiderea urnelor, adica incepand cu ora 21.00.

In aceste conditii, Real Madrid va beneficia de o zi de odihna in plus, tinand cont de faptul ca "albii" vor juca cu Ajax in Champions League pe 23 noiembrie, in timp ce Barcelona se va duela cu Panathinaikos pe 24 noiembrie.


Sursa: Hotnews.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.zalon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti