Știri locale pentru Salaj
ZALĂU ONLINE
Informații despre Zalau și jud. Salaj
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:
arkad_kicsi.jpg
Cemacon mizeaza pe dublarea vanzarilor
Ma 02 nov 2010 16:08:03 +0200


Cemacon Zalau
Producatorul de caramizi Cemacon Zalau si-a propus pentru anul viitor dublarea vanzarilor, astfel incat sa preia pozitia ...

Producatorul de caramizi Cemacon Zalau si-a propus pentru anul viitor dublarea vanzarilor, astfel incat sa preia pozitia de lider pe piata de blocuri ceramice. Acest lucru ar putea fi posibil ca urmare a finalizarii investitiei de 28 de milioane de euro intr-o noua fabrica, considerata drept cea mai mare linie de productie din Europa de Est.
Constructia obiectivului a demarat in urma cu trei ani, prima etapa a investitiei fiind finalizata in 2009. Noua linie de productie are o capacitate de trei ori mai mare decat cea anterioara, respectiv de 750 de tone pe zi. Finanatarea lucrarilor este asigurata din fondurile societatii, precum si din credite bancare.

Din cauza declinului puternic inregistrat in ultimii doi ani, vanzarile Cemacon au scazut cu 40 de procente in 2009 si cu inca 35 la suta in primul semestru din 2010, la 2,3 milioane de euro.


Sursa: Magazinsalajean.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.zalon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti