Știri locale pentru Salaj
ZALĂU ONLINE
Informații despre Zalau și jud. Salaj
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:
arkad_kicsi.jpg
Lucrari de reamenajare la Gradinita cu Program Prelungit nr. 2 - Zalau
Jo 28 aug 2008 12:16:03 +0300


Gradinita cu Program Prelungit nr. 2 - Zalau
Stiri Zalau: Gradinita cu Program Prelungit nr. 2 - Zalau

Cu putin timp inainte de inceperea anului scolar 2008-2009, institutiile de invatamant din judetul Salaj sunt in plin proces de finalizare a lucrarilor de renovare.

La Gradinita cu Program Prelungit nr. 2 – Zalau, activitatile de imbunatatire a infrastructurii au inceput inca din luna iulie, cu o ampla lucrare atat in interior, cat si in exterior. Directoarea institutiei, Maria Labo, s-a declarat multumita de prestatia firmei cu care s-a incheiat contractul, intrucat totul va fi gata fara intarzieri, pe 1 septembrie. Tot dansa a precizat ca „s-au schimbat instalatiile, s-a refacut, in intregime, subsolul, s-a pus parchet stratificat pe holuri si s-a completat necesarul de usi termopan”, totul costand nu mai putin de doua miliarde de lei (ROL). In acest pret se includ si cateva modificari in curtea gradinitei. Astfel, muncitorii firmei angajate au eliminat aparatele defecte sau iesite din uz, au construit doua foisoare si patru tobogane, amenajand, de asemenea, si doua nisipare. Acesta este, insa, doar inceputul procesului de reamenajare a curtii. Pentru anii urmatori, intentia gradinitei este de a promova utilizarea de aparate de joaca ecologice, conform standardelor impuse de Uniunea Europeana. Se va incerca sa se renunte la leaganele din metal si la alte dispozitive care nu se incadreaza in normele europene.


Sursa : MagazinSalajean


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group


Gradinita cu Program Prelungit nr. 2 - Zalau
Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.zalon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti