Știri locale pentru Salaj
ZALĂU ONLINE
Informații despre Zalau și jud. Salaj
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:
arkad_kicsi.jpg
Rocada liberala la conducerea Transurbis : Stiri Zalau
Jo 07 aug 2008 15:34:59 +0300


SC Transurbis SA Zalau
Stiri Zalau : Ioan Ionel Muresan este noul director general, interimar, al SC Transurbis SA Zalau.

Ioan Ionel Muresan este noul director general, interimar, al SC Transurbis SA Zalau. Absolvent de ASE in 1982, Muresan a mai lucrat, in domeniul economico-financiar, la UJECOOP, Bankcoop, Commer, Omniasig, Comcereal Targu Mures si Transurbis, in ultima perioada fiind administratorul propriei firme de consultanta financiar-contabila. Membru PNL, noul director general al SC Transurbis SA Zalau ne-a declarat ca interimatul va dura pana cand noul Consiliu de Administratie al societatii va stabili criteriile pe baza carora va fi desemnat directorul general. Altfel, au ramas in functii Fodor Stefan si Zamfir Branduse, director economic, respectiv director exploatare. Cat priveste obiectivele pe termen scurt, Ioan Ionel Muresan a afirmat ca se va face o analiza foarte severa a activitatii societatii din punct de vedere economico-financiar, pentru ca Transurbis sa fie adusa pe „linia de plutire” si se va analiza modul in care societatea asigura transportul public de persoane in Zalau, in vederea imbunatatirii acestui serviciu. Pe termen lung, obiectivul ramane achizitionarea de masini noi, performante.

Reamintim ca fostul director general Ion Puiu, membru PNL, a fost „ejectat” din functie dupa ce s-a pronuntat, public, pentru schimbarea sa si, sau mai ales, primarul PNL al Zalaului, Radu Capilnasiu.


Sursa : Magazinsalajean


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group

SC Transurbis SA Zalau
Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.zalon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti