Știri locale pentru Salaj
ZALĂU ONLINE
Informații despre Zalau și jud. Salaj
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:
arkad_kicsi.jpg
WC-ul public din Zalau, un „vis” devenit realitate: Stiri Zalau
Jo 28 aug 2008 12:18:26 +0300


WC Public Zalau
Stiri Zalau: Daca ar fi sa-l parafrazam pe Dumas, am putea spune ca, dupa 20 de ani, Zalaul are, in sfarsit, un WC public.

Daca ar fi sa-l parafrazam pe Dumas, am putea spune ca, dupa 20 de ani, Zalaul are, in sfarsit, un WC public. Si nu orice WC, ci unul de lux, cu curatare automata si senzor cu infrarosu pentru detectarea utilizatorilor. Respectiva toaleta poate fi deja „admirata” pe platoul din centrul orasului si va putea fi folosita si de persoanele cu dizabilitati. Toaleta publica are scaun englezesc suspendat, buton automat pentru apa, sapun si aer cald, dar si un panou de avertizare exterior anti-vandalism, ea urmand a fi pusa in functiune in urmatoarele zile. Valoare totala a investitiei este de 168.308 de lei si include atat achizitionarea, cat si montarea WC-ului public. Propunerea achizitionarii respectivei toalete a starnit reactii diferite in randul consilierilor locali, cei din vechea legislatura respingand proiectul de hotarare prin care se propunea acest lucru. Proiectul a fost aprobat insa la prima sedinta a noului Consiliu Local, din luna iulie, prilej cu care s-a majorat si valoarea investitiei, de la de la suma de 150.000 de lei, la 173.228 de lei. Vechii consilieri locali au contestat in primul rand pretul mare al acestei toalete, principalul motiv pentru care a fost totusi achizitionata fiind faptul ca Zalaul, cu o populatie de circa 70.000 de locuitori, nu are nici o toaleta publica. Mai bine mai tarziu, decat niciodata!


Sursa : MagazinSalajean


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group


WC public Zalau
Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.zalon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti