Știri locale pentru Salaj
ZALĂU ONLINE
Informații despre Zalau și jud. Salaj
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:
arkad_kicsi.jpg
Panasonic SDT750: prima camera video 3D, acum in Romania!
Mi 29 sep 2010 14:36:43 +0300


Panasonic SDT750
Stiri Tehnica: Panasonic SDT750

Prima cameră video 3D destinată amatorilor a ajuns în România. Curioșii o pot vedea / testa începând de astăzi în noul magazin Panasonic din Unirea Shopping Center, etajul trei. Aparatul, model Panasonic HDC-SDT750, va costa aproximativ 6200 de lei și va deveni disponibil la începutul lunii octombrie. Până să intrăm în detalii tehnice, să spunem că această cameră se adresează în special posesorilor de televizoare 3D.


Panasonic SDT750: prima cameră video 3D, acum în România!

În momentul de față, oferta de filme 3D destinate Home Cinema-ului este destul de săracă în titluri. E normal, este o piață nouă, exclusivistă, care se urnește mai greu la început, dar cu o astfel de cameră tu ești cel care creează conținutul!

Pentru vizionarea filmelor, nu este suficient doar televizorul 3D ci și ochelarii cu tehnologie Active Shutter Lenses, alimentați cu ajutorul acumulatorilor. Să nu confundați vechea tehnologie 3D (anagliph) cu aceasta: la tehnologia stereoscopică veche se folosesc ochelari pasivi (fără alimentare), cu lentile roșu și bleu.

hdc_sdt750_1.jpg

Panasonic SDT750Active Shutter Lenses

Ochelari 3D anaglyph, uzați moral
Revenind la produsul nostru, deși pare foarte complicat inițial, este simplu de înțeles după un studiu de câteva minute. Practic, este o cameră video Full HD obișnuită, cu un sistem de lentile obișnuit, dar peste care se montează un obiectiv de conversie din 2D în 3D. Obiectivul nu este compatibil decât cu modelul Panasonic SDT750 (reprezentanții companiei au dat de înțeles că anul viitor vor ieși la rampă cu o ofertă mai diversificată).

Până a trece la înregistrări video 3D, este necesară o calibrare. Aceasta se face cu ajutorul unei mire de calibrare pe care sunt poziționate niște linii de ghidaj.

Înregistrarea propriu-zisă decurge la fel ca la camerele video tradiționale. Diferențele apar la montaj, acolo unde ai nevoie de un software special cu care să editezi clipurile 3D. Panasonic a inclus un astfel de program în pachet, însă nu te aștepta la prea multe opțiuni în afară de cele de bază (crop, corecție culori, ajustare luminozitate, efecte speciale etc.).


Panasonic SDT750

Camera Panasonic SDT750 dispune de un senzor 3MOS de 9.15 MP (3.05 MP x 3), 12x zoom optic, capabil de înregistrări Full HD (1920 x 1080 pixeli) la 60 de cadre pe secundă. Stabilizarea este asigurată de un sistem Hybrid O.I.S., unul dintre cele mai bine puse la punct la ora actuală. Formatul video este AVCHD, standard. Stocarea se face pe carduri SD/SDHC/SDXC.

Fără obiectivul de conversie, aparatul măsoară 66 x 69 x 138 mm și cântărește 375 de grame.

Obiectivul 3D Conversion Lens (VW-CLT1) are aproape 200 de grame și sporește dimensiunile aparatului cu 78 x 59 x 97 mm. Specificațiile complete se găsesc aici.

hdc_sdt750_conversion.jpg

3D Conversion Lens


3D Conversion Lens

Camera video 3D este doar una dintre piesele grele care se găsesc în noul magazin Panasonic din Unirea. Pe lângă ea, tronează o mulțime de plasme, camere foto și chiar electrocasnice de ultimă generația. Toate pot fi testate de către vizitatori, mai puțin mașinile de spălat și epilatoarele.


Sursa: Hotnews.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.zalon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti