Știri locale pentru Salaj
ZALĂU ONLINE
Informații despre Zalau și jud. Salaj
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:
arkad_kicsi.jpg
Sony Ericsson a produs telefonul cu camera de 16 MP!
Ma 19 oct 2010 14:05:51 +0300


sony-ericsson-s006
Pentru consumatorul de rând, mai mulți megapixeli înseamnă o calitate mai bună a imaginilor.

Pentru consumatorul de rând, mai mulți megapixeli înseamnă o calitate mai bună a imaginilor. În realitate, calitatea depinde de mărimea senzorului, de procesorul de imagine și de obiectiv (lentile). Sony Ericsson a ales "cacealmaua de marketing" și vrea să ne cucerească prin impresionanta cifră de 16 MP, atribuită camerei foto integrate pe noul telefon Sony Ericsson Cyber-Shot S006 care va fi lansat în rețeaua KDDI din Japonia în primăvara lui 2011.

Mai precis, este un senzor CMOS de 16.4 MP, capabil de capturi la valori ISO uriașe, de până la 12800 . Este evident că la această valoare zgomotul din imagine va fi extrem de pronunțat și nici cei mai buni algoritmi software nu vor reuși să aducă poza la un nivel decent de calitate.


De cealaltă parte, este important ca la valori ISO mici să nu avem zgomot în imagine, iar pozele realizate în condiții optime să fie demne de brandul Cyber-shot. Puteți vedea aici două sample-uri de la Sony și mai multe informații despre tehnologiile folosite.

Revenind la terminal, acesta mai are în dotare un procesor Snapdragon tactat la 1 GHz, un ecran touch de 3.3 inch, Wi-Fi, HSDPA, GPS și Bluetooth. Deși procesorul ne îndreptățește să credem că va motoriza un OS avansat, Sony Ericsson nu a avut acest aspect în vedere și a optat pentru o platformă de operare proprie.

Anul viitor SE va lansa și pe piața europeană astfel de terminale, sperăm noi cu îmbunătățirile de rigoare: sistem Android sau, de ce nu, WP7 și ecran mai generos.


Sursa: Go4it.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.zalon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti