Știri locale pentru Salaj
ZALĂU ONLINE
Informații despre Zalau și jud. Salaj
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:
arkad_kicsi.jpg
Trimite SMS-uri gratuit cu Yahoo Messenger
Lu 25 oct 2010 12:00:10 +0300


Trimite SMS-uri gratuit cu Yahoo Messenger
Cel mai popular messenger în rândul utilizatorilor din România, Yahoo Messenger ...

Cel mai popular messenger în rândul utilizatorilor din România, Yahoo Messenger, are de ceva vreme și o versiune mobilă. Nu mă refer la vreo aplicație, ci la site-ul pentru telefoane mobile. Începând de azi, acesta, Yahoo Messenger mobile web, oferă posibilitatea trimiterii de SMS-uri gratuite.

Pentru a accesa site-ul mobile de Yahoo Messenger, trebuie să intri de pe telefon la adresa m.yahoo.com/messenger . Ca să poți trimite un SMS gratuit unuia din prietenii pe care îi ai pe lista de Yahoo Messenger trebuie ca în agendă să fie trecut și numărul de telefon al respectivului.

Practic, pe site-ul de mobile al Yahoo Messenger, când deschizi fereastra unui contact, ai două opțiuni: să-i trimiți un mesaj pe messenger sau direct pe telefon, ca SMS.

Noi am încercat să testăm această facilitate și, până acum, nu ne-a mers. Fie România nu se află deocamdată pe lista țărilor suportate, fie noua funcție încă nu merge cum trebuie. Cert este că, mai devreme sau mai târziu, expedierea SMS-urilor gratuite prin intermediul lui Yahoo Messenger mobile va fi disponibilă și pentru noi.

mobile_messenger.jpg

Trimite SMS-uri gratuit cu Yahoo MessengerPe lângă funcția de trimitere gratuită a SMS-urilor, cu această ocazie site-ul mobile de Yahoo Messenger a primit și câteva alte upgrade-uri. Printre acestea se numără îmbunătățirea funcției de căutare și diverse schimbări ale designului.


Sursa: Go4it.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.zalon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti